Húsok mellé --most pulykasűlt--mellé kedveljük ezt a salátát.Színes is és finom is.Néha maradékokból készül el...pl.ha marad cukkini és édesburgonya,zöldsaláta.
Hozzávalók:
1db édesburgonya,tisztítva--karikázva
1db cukkini--karikázva
fél jégsaláta--tépkedve
pár szem koktélparadicsom
1-2 aszaltparadicsom--tépve
pár szem szőlő
sajt--formázva
párcsepp fűszeres olaj,balzsamecet,toscan fűszerkeverék
A karikára vágott cukkinit,édesburgonyát sütőpapírral bélelt tepsibe teszem,szépen egymás mellé,majd mindkét oladalát megkenem fűszerezett olajjal.Sütőben sütöm,félidőben megforgatom.Mi úgy szeretjük,ha egykicsit roppanós.Hagyom kihűlni.Salátástál aljába teszem a tépkedett jégsalátát,rá pedig a sűlt cukkinit,édesburgonyát...egyet egyet..körbe-körbe.Tetejére a díszitések,és a szívsajt.Csak megszórom toscan keverékkel,balzsamecettel ,fűszeres olivával picit meglocsolom.Nagyon finom!Vegánok is nagyon kedvelik.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése