Hozzávalók:
- kacsacombok,kacsamell
- 10 gerezd fokhagyma
- 1 pohár száraz fehérbor
- só,bors,rozmaring
- 1 közepes édeskáposzta
- 1 közepes lilakáposzta
- 1-1 hagyma
- só,bors,pötty cukor,pötty ecet,kömény
- 15 dg kukoricadarából puliszka--belekeverve 1 db kockázott hagyma
- 80 dg apró,egyforma krumpli
A káposztákat külön külön legyalulom a hagymával--és forró olajon cukorral,sóval,borssal fűszerekkel megpárolom ,lepirítom.
A puliszkát is elkészítem.
A krumplit héjában megfőzöm,majd megtisztítom,forró olajban kisütöm.
Tálaláskor a kacsát kiszedem a tepsiből,ráteszem a fokhagymát,friss rozmaringgal díszítem.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése