A finom kencéket előételként is lehet fogyasztani,vagy magában is tökéletes....természetesen pirítóssal.Egyébként ezekkel a kencékkel húsokat is lehet tölteni!!Most sárgarépás,sajtos,gombás krémeket készítettem el.Próbáljátok ki!!
Hozzávalók:
Sárgarépás:
2-3 db sárgarépa,reszelve/almareszelőn
1 db alma reszelve -"-
1 kanálka méz
só,bors,pici csipős
Lereszelt hozzávalókat ízesitem...hűtőbe teszem legalább 1 órára
Pirítóssal fogyasztjuk.
Sajtkrémes:
2db natur sajtkrém
1db zöldfűszeres sajtkrém
1db csipős sajtkrém
1db hagyma reszelve
1-2db olivabogyó szelve
só,bors,szárított paradicsomos fűszerkeverék
Hozzávalókat összedolgozom.
Gombáskrémes:
500gr gomba,reszelve
1db hagyma reszelve
2gerezd fokhagyma reszelve
1db natur sajtkrém
só,bors,toscan keverék,metélő
olaj
A gombát,hagymát forró olajon pirítom,mig a leve eltűnik,hagyom kihűlni--sajtot hozzáadva,kikeverem,ízesítem.
Jó étvágyat kívánok..MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése