sült...gyorsan leltár a hűtőben....és már látom is mi fog készülni,hiszen van sajtkrém 2-féle,van
alma ...
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 1 db tömlős natúr sajtkrém
- 1 db tömlős eidami sajtkrém
- 1 db tömlős fűszeres sajtkrém
- 1 db lilahagyma kockázva
- só--ha kell,bors,csirke fűszerkeverék,pici csipőskeverék,metélőhagyma fűszer
- 2 db alma
- 6-7 db fekete olivabogyó karikázva
- margarin,
- 1 dl fehérbor
A sajtokat összedolgozom a lilahagymával,csípős keverékkel,olivabogyóval.
A krémet 4 részre osztom--a csirkecombok bőrét fellazítom -és a finom krémmel megtöltöm.
A tepsit kikenem margarinnal,beleültetem a combokat,melléöntöm a fehérbort.Sütőben fólia nélkül készre--pirosra sütöm.
Az utolsó fázisban teszem a hús közé a magháztól tisztított,darabolt almát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése