Semmi extra.....ezért népszerű.
- 6-8 csirkeszárny
- csirke fűszerkeverék
- liszt,tojás,zsemlemorzsa,olaj
- krumplipüré --fokhagymapor
- 2 db padlizsán kockázva héjastól
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- só,bors,oregano
- 2 db joghurt
- kanálnyi majonéz
- kevés mustár
Lisztbe,tojásba,morzsába forgatva panírozom.Forró olajban kisütöm.
Burgonyapürét elkészítem,majd ízlés szerint fokhagymaporral keverem.
Olajon megfuttatom a fokhagymát,hozzáadom a padlizsánt--megpirítom.
Joghurtot keverem a majonézzel,mustárral,sóval,borssal, oreganóval, majd összekeverem a
finom sült padlizsánnal.A húsit pürével,padlizsánnal és citromkarikával tálalom.
Jó étvágyat kívánok..MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése