Ilyenkor menet közben alakul ki a végleges mű.Talán ezek azok a pillanatok amikor igazán alkotni tudok valami újat.
Gyors kategória ez is.
Hozzávalók:
- 5 db csirke felsőcomb......csirke fűszerkeverék
- 300gr laskagomba---tisztítva ,hosszában félbe vágva
- 1 hagyma...csikozva
- 2 gerezd fokhagyma
- fél kápia paprika
- durvabors,margarin
- 1 főzőtejszin
- csapott evő liszt
- 1-2 kanál balzsamecetkrém
- 250gr kukoricadarával ..közepes puliszka
- ízesítve só,bors,lilahagyma kockázva,1 db juhtúróval
krémmel érem el a fantasztikus ,különleges ízt.
Tálaláskor nedves kézzel készítek óriás galuskákat,mellé a finom csodajó ízű ,laskás,szaftos comb kerül.
A juhtúrós ,lilahagymás puliszka különben is gyengém...és ezzel a szaftos hússal mennyei.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése