Most zöldborsós változatra gondoltam...nemcsak ,mert imádom,ez magában is tökéletes,egy kis pürével....Még tarját is sütöttem mellé,hogy aki nem szereti...hát ne haljon éhen.
Végül a sült tarjára is halmoztunk belőle....ennek már bekajálás lett a vége.
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemáj,tisztítva nagyobb kockára vágva
- 2 fej hagyma ,csikozva
- 2 paprika csíkozva
- 1 husos paradicsom,héja nélkül ,kockázva
- 2 szelet szalonna ,házi--csíkozva
- só,bors,pirospaprika,oreganó,metélő,pici chili örlemény,petrezselyem
- 450 gr zöldborsó....külön megfőzve
- 8 vékony szelet tarja fűszerezve.......bevagdosva
- sertés fűszerkeverék,pici mustár,liszt a forgatáshoz
- 5-6 gerezd fokhagyma félbevágva
- olaj
A húst lisztben megforgatom,nagy lángon mindkét oldalát megsütöm....a fokhagymák
társaságában.
Ízlés szerint petrezselymes krumpli is mehet hozzá.
Mindenki kedvére variálhatja...nem bánja meg.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Ez így már hajaz a Budapest-raguval. Pecsenyekacsa májjal még finomabbbbb
VálaszTörlés