Már csak össze kellett dobni az egészet....nagyon finom és tényleg könnyű étel.
Hozzávalók:
- 1 adag afrikai harcsafilé...500gr
- hal füszerkeverék
- ízesített,darás morzsa
- olaj
- 600gr közepes gomba...tisztítva----félbevágva
- 2+2 gerezd fokhagyma
- 1 zacskó mediterrán saláta
- só,bors,olaj,balzsamecet,chilidara
- magkeverék
A harcsát nagyobb szeletekre vágtam,kicsit irdaltam,fűszereztem.
Olajon a félbevágott fokhagyma társaságában a morzsában forgatott halat kisütöttem,papírtörlőre szedtem.
A tisztított félbevágott gombát olajon pirítom,mellette fokhagymával.Sózom,borsozom ,
chilidarával ,balzsamecettel ízesítem.
A mediterrán salátát is ízesítem.
Tányérra teszem a saláta kupacot...rá a sült halat..körberakom gombával--halra különleges majonézt nyomok és megszórom a vegyes magkeverékkel.....citromkarika nélkülözhetetlen.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése