2019. február 13., szerda

Krumplisaláta...kicsit másképp

Krumplisalátát egy kicsit olaszosan készítettem,nagyon finom lett.
Mindig is szerettem a hagyományostól eltérő ételeket...ezt unokanővéremtől tanultam.
Akkor is lehet készíteni,ha van maradék héjában főtt krumplink.
Köretnek húsok mellé tökéletes...vegáknak önálló étel.




Hozzávalók:
  • 2 db nagyobb héjában főtt krumpli
  • 3-4 aszalt paradicsom
  • 6-7 fekete olivabogyó
  • 8-10 szem capribogyó
  • 3-4 kanál olaj,mustár,oregano,fokhagymabors,chilidara ,só,bors
  • bazsalikomlevél
A krumpli héját leszedem,kockára vágom,aszalt paradicsomot is,majd hozzáadom a többi 
hozzávalót...öntettel óvatosan összekeverem.
Tetejére bazsalikomlevelet tépek.



Jó étvágyat kívánok...MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése