Karajt ritkábban készítek,most egy kis salátával,konzervbabbal nagyon finom lett.
A karajt mindig beáztatom fokhagymás tejbe---így sokkal puhább lesz a hús.
A salátát készen vettem---így gyors ebéd készült.
Hozzávalók:
- 4-6 szelet karaj...klopfolva,fűszerezve..sertés fűszerkeverék
- fűszeres morzsa
- készen kapható zacskós saláta
- 1 doboz mexikói babkonzerv
- balzsamecet öntet
Az előzőleg tejben áztatott karajszeleteket megtörlöm,fűszerezem és a fűszeres morzsában megforgatom....olajban kisütöm,félreteszem.
A salátát balzsamecet öntettel meglocsolom.
A konzervet átforrósítom és még az ízvilágomra egy kicsit felturbózom......
Tálalásnál a húst salátával,babbal tálalom.Aki a babot nem szereti-akkor csak salátával.
Könnyű,finom ,gyors étel.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése