2014. február 19., szerda

Avocadó krém..

Az avokádó krémnek is sok változata létezik.Én is  többféleképpen készítem.
Egyszerű,gyors sec-pec  készen van.
Előételnek,reggelinek,vacsorának szupi.
Hozzávalók:
  • 2 db érett,fénylő,zöld,puha avocadó
  • só,bors,fokhagymapor
  • 2 kiskanál oliva olaj
  • 1 db közepes lila hagyma
  • citromlé
  • petrezselyem
Az avocadót kettévágom,magját kiveszem--kikaparom a belsejét--rögtön meglocsolom
egy kis citromlével,só,bors,fokhagymapor,olaj kerül hozzá.Botmixerrel összetöröm,
utána adom hozzá a kockázott lila hagymát--így ropogós marad.
Visszateszem a héjába,petrezselyemmel díszítem.
Lehet variálni kaliforniai paprika kockával,aszalt paradicsommal,vagy majonézzel,sajttal.
Pirítóssal nagyon finom.

Jó étvágyat kívánok...Mari


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése