2014. február 8., szombat

Laskagombás kínai kel.

Nagyon kedveljük a laskagombát,és a kínai kelt is....ezért összehoztam őket....sikerült.
Köretnek vagy önálló fogásnak is kiváló.Egyszerű,gyors étel.
Hozzávalók:
  • 500 gr laskagomba
  •     1 db kínai kel
  • só,bors,olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • metélőhagyma 1 kanálnyi
A megmosott kinyomkodott laskagombát vastagabb csíkokra vágom--ugyanúgy a kínai kelt.
Wokban  készítem. Az olajat felforrósítom rádobom a fokhagymát,majd a laskát,sózom,
nagy lángon pirítom.Amikor majdnem készen van,akkor a kínai kelt ..megforgatom,borsozom,
metélőt is hozzáadom,nem kell sokáig sütni,ropogós maradjon.Tálaláskor lehet hozzáadni
balzsamecetet is. Nagyon-nagyon finom.Köretként natúr húsok,halak mellé tökéletes.
Jó étvágyat kívánok---Mari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése