sörtésztában sütve igazi csemege... egy jó öntett is kell hozzá.
Elkészítése ...egyszerű,gyors.
Hozzávalók:
- 60 dg afrikai harcsafilé 1.5-2 cm-es csíkokra vágva
- sörtészta.....tojás,liszt,sör......tulajdonképpen sűrű palacsintatészta állagú
- ízesítve..sóval,borssal,pici zöldfűszerekkel
- só,bors,hal fűszerkeverék
- 1 kg krumpli
- petrezselyem
- 1 db joghurt
- 1 db tejföl
- mustár,kanálnyi majonéz
- durvabors,fokhagymapor
- citrom,karikázva
Forró olajban kisütöm a lisztbe,majd sörtésztába forgatott halat. Papírtörlőre szedem.
Kockára vágott krumplit megfőzöm,leszűröm,olajra teszem--egy nagy csokor apróra
vágott petrezselyemmel összeforgatom.
A tejföl,joghurt,só,durvabors,fokhagymapor,mustár,majonéz keveréke lesz az öntetem.
Tálalra rendezem a krumplit,középre --körberakom a kisült hallal..citromkarikákkal
díszítem.Öntettel leöntve fogyasztjuk.....citromot lehet ráfacsarni.
Jó étvágyat kívánok...Mari
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése