csirkemájból......aszalt szilvával,vörösborral......zöldségekkel.
Most maradok a legegyszerűbb változatnál.
Kérték,hogy tegyem közzé én is.
A fotók közül nehéz választani.
Ez a csirkemájas változat.
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemáj--tisztítva
- 3 db lilahagyma kockázva
- 3 gerezd fokhagyma kockázva
- 3-4 kanál sertészsír
- só,durva színes bors,pötty oreganó
- fél piros paprika kockázva
és a kockázott paprikát,majd a májat.Nagy lángon addig sütöm,míg a
közepe nem marad véresen.
Ha kihűlt robotgéppel pürésítem.Ha kell,még ízesítem.
Pirítóssal a legfinomabb.
Ez a sötétebb változat a vörösboros,aszalt szilvás...pulykamájjal,sertésmájjal.
Ebben az esetben ,sütéskor adom hozzá a vörösbort ....csak fél pohárnyit,
és kb.6-7 szem vágott aszalt szilvát.Kicsit tovább pirítom...utána pürésítem.
Ez a pulykamájas változat.
Jó étvágyat kívánok...Mari
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése