Hozzávalók:
- maradék krumplipüré
- fél vagy kevesebb friss édes káposzta csíkozva
- 1 db zöldfűszeres sajt
- liszt
- 2 kanálnyi tejföl
- 1 tojás
- maroknyi reszeltsajt
- só,bors,köménymag
Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem-nedves kézzel ellapogatom,hogy egyenletes,sima legyen-
tetejére sajt,köménymag kerül.
Zöldségpüréhez:
- 2 db padlizsán félbevágva,fokhagymával tűzdelve,sütve
- 1 paradicsom héja nélkül
- fél kaliforniai paprika
- 1 hagyma kockázva
- só,bors,oregano
- 2 kanál tejföl
- mustár ízlés szerint
- 1 kanál olaj
A káposztás vakarccsal tálalom,lehet mellé még szárzellert vagy más zöldséget fogyasztani.
Jó étvágyat kívánok....MARI
Mint egy 5 csillagos étteremben
VálaszTörlésAnna--aranyos vagy--köszi.....egyszerű kis nasika.
Törlés