Csirkemell mindig van otthon... és a "Ropogós házi morzsa magvakkal " panírmorzsa .
- 500gr csirkemell
- só,bors--csirke fűszerkeverék
- olaj a sütéshez
- Ropogós házi morzsa magvakkal---felíratú panírmorzsa
- 2-3 gerezd fokhagyma,szelve
- 500 gr friss zöldbab,kemény,roppanós...tisztítva egészben hagyva
- só,bors,pötty oregano
- ízlés szerint balzsamecet vagy almaecet
A babot sós vízben főzöm,de nem puhára,leszűröm.Olajon a fokhagymát megfuttatom,ráteszem a zöldbabot,nagyobb lángon rázogatva készre párolom.Egyben maradjon.Só,bors,oregano ízesítést kap.Tálaláskor balzsamecet adja meg az igazi ízét.
A húst megforgatom a magvas panírban,úgy hogy ne essen le róla,forró olajon megsütöm mindkét oldalát.
A húst a finom ,roppanós zöldbabbal fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok..MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése