A tészta megjelölése okozott egy kis bonyodalmat.....korpásnak nevezhetnénk.
Szigorúan betartják az olaszok a 80 gr /fő tészta adagot.....igazuk van!
Fotók nem tökéletesek...elnézést!!
Hozzávalók: 2főre
- 2 közepes krumpli--félbe vágva ,majd vékonyra szelve
- egy jó marék friss spenót felvágva
- 160gr korpás tészta
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dg félkemény sajt
- 6-8 dg reszelt parmezan sajt
- egy kanál vaj
- só,bors,pici szerecsendió
Vajon megfuttatta a fokhagymát,majd kiszedte.
Kivajazott jénaiba tette a fele adag krumplis,spenótos tésztát...rászelte a sajt felét,fele parmezánt,borsot,pici szerecsendiót.Rátette a másik fele tésztát,tetejére a két sajtféleség került.
Meglocsolta a fokhagyma ízű vajjal.
Sütőben sütötte ,amíg a sajt megolvadt.
Spenót helyett ,lehet káposztával is készíteni.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése