2016. február 21., vasárnap

Gombás fasírt ...jégsalátával

A fasírt is azok az ételek közé sorolható ,amit csak imádni lehet.Millió változata létezik,egyben formázva,sütve,olajban,olaj nélkül,muffin formában ....
Most egyben sütöttem ,ez az egyik leggyorsabb változat.
Kitűnő feltét főzelék mellé,lehet rizzsel,krumplival,,,,bármivel.
Most egyszerűen csak jégsalátával fogyasztottuk.





Hozzávalók:

  • 30 dg darálthús
  • 4 db nagyobb gomba...tisztítva,lereszelve
  • 1 db hagyma reszelve
  • 3 gerezd fokhagyma reszelve
  • 2 db zsemle..tejben áztatva,kinyomva
  • 2 db tojás
  • só,bors,vegeta,oregano
  • kanál pirospaprika
  • 5 dg reszelt sajt
  • kanál petrezselyem
  • 1 db jégsaláta
  • só,olivaolaj,balzsamecetkrém
A hozzávalókat összedolgozom. Kivajazott,prézlizett formába öntöm,tetejét is megszórom egy kis prézlivel,kicsit olajjal megspriccelem.
Sütőben sütöm 50 percet,5 perce grillezem a tetejét...készen is van.

A jégsalátát vastagabb laskára vágom,sózom,olivával összeverem,balzsamecetkrémmel meglocsolom.








Jó étvágyat kívánok...MARI

2 megjegyzés: