Ezt a finomságot a LIDL szakácskönyvben olvastam...picit változtattam rajta...megcsináltam,
nagyon finom lett.
Az ünnepekben nagyon jól jött.
Hozzávalók:
- 1 db füstölt csülök
- 2 db hagyma
- 3-4 fokhagyma
- 1 sárgarépa
- 2 szelet zeller
- 3-4 babérlevél
- bors,chilidara
- mustár
A csülköt hozzávalókkal együtt addig főzöm,míg teljesen megpuhul,a csont kiesik.
Főzőlében hűtöttem ki.Majd a csülköt kézzel tépkedem kis darabokra.A bőrét én nem tettem bele...ízesítettem borssal,chilidarával,kis mustárral.Kanalaztam hozzá a főzőléből,összedolgoz-
tam.Folpackra tettem,hengerformát csináltam,feltekertem,szorosra,majd alufóliába.
Hűtőbe tettem...szerintem legalább egy napot kell állnia.
Szépen megdermed,jól lehet szeletelni.
Mi majonézes krumplisalátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése