Én most az aszalt szilvát megtöltöttem Feta sajttal,ez került a mellbe,baconnal csuda finom lett.
Salátával mennyei.
Mivel kiadós és elég sok lett belőle....hideg tálat is készítettem a maradékból....másnap...és ezt
mutatom be most.
Hozzávalók:
- 1kg filézett csirkemellek,vékonyabbra szelve...csirke füszerkeverékkel szórva
- 1 csomag FETA sajt
- 1 zacskó aszalt szilva
- nagyobb csomag bacon szalonna
Salátához:
- 1 db édesburgonya
- 2-3 db főtt cékla
- só,bors chilidara
- olaj
- reszeltsajt
- olivabogyó diszíteni és saláta
A vékonyabbra szelt csirkemelleket fűszereztem...mindegyikre Fetaval töltött aszalt szilvát tettem,két szélét felhajtottam,felgöngyöltem,majd mindegyiket egyenként baconnal betekertem.
Kivajazott jénaiba sorakoztattam,sütőben pirosra sütöttem.
Salátával bélelt tálra rendeztem.
Másnap hidegtálhoz félbevágtam a maradékokat --ehhez céklás ,édesburgonyás salátát készítettem.
A főtt céklát szeletekre vágtam,fokhagymával,olajon mindkét oldalát megsütöttem,só,bors,chilidara,pöty balzsamecet kerűlt rá. A kockázott édesburgonyát külön olajon megsütöttem.Ezt tálra rendeztem a cékla tetejére reszelt sajt,olivabogyó került.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése