2019. január 31., csütörtök

Frankfurti leves II.


Aki a kelkáposztát szereti...az frankfurti levest is imádja.
Gyors és finom ..ennyi.
Most egyik alapanyag nélkül készült....krumpli hiányában...még fincsibb lett.








Hozzávalók:

  • 1 db kisebb kelkáposzta,vékonyra vágva
  • 25 dg cserkész kolbász,karikázva
  • 1 szelet házi füstölt szalonna,csíkozva
  • 2 kanál paradicsompüré
  • só,bors,házi vegeta,metélőhagyma,csipős paprika,oregano,köménymag,fokhagymapor
  • 1 tejföllel,liszttel habarás


A szalonnát a főzőedényben pici olajon megpirítom,rádobom a kelt,majd felöntöm annyi vízzel,hogy a kelkáposztát  ellepje,ízesítem,a kolbászt is hozzáadom.Ha a káposzta megpuhult
behabarom.A krumpli nem hiányzott belőle....ezután is így fogom elkészíteni.





Jó étvágyat kívánok...MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése