Hozzávalók:
- 1 doboz csirke felsőcomb bőrösen
- 25 dg gomba --gyalulva
- 2 hagyma kockázva
- 3 gerezd fokhagyma reszelve
- só,bors.pirospaprika,fokhagymapor,chili,kanálnyi sűrített paradicsom
- 1 zacskó kézi tarhonya
A tarhonyát olajon megpirítom és kétszeres mennyiségű meleg vízzel felöntöm,ízesítem...só,bors,fokhagymapor.....fedő alatt puhára főzöm.
Olajon megfonnyasztom a hagymát,fokhagymát...megszórom pirospaprikával....ráteszem a gombát és a tisztított felső csirkecombokat..fél bögre víz...só,bors,fokhagymapor,chili ízesítéssel
és egy kanálnyi sűrített paradicsommal puhára főzöm....jó sűrű szaftja lesz.
A finom gombás pörköltet tarhonyával fogyasztjuk...megszórom metélőhagymával.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése