Még mindig medvehagymás étel.....egyszerűűűűű.....és finom nagyon.
Hidegen,melegen tökéletes!!
- 1 csomag levelestészta...nyújtott
- 2 csomag medvehagyma
- 2 tojás
- 3-4 natur sajtkrém
- 1 fűszeres kecskesajt
- 1 csomag reszelt sajt
- 3-4 szelet chedarsajt tépkedve
- fél vajjal liszttel,tejjel,szerecsendió, besamell mártás
- só,bors,pici chilidara
- 3gerezd fokhagyma szelve
Olajon megfuttatom a fokhagymát és a felvagdalt medvehagymát hozzáadom--megforgatom,félreteszem.Besamellt készítek só,bors,szerecsendió.Ezután a medvehagymához adom+ a sajtokat,tojást,fűszereket,cheddart összetépem úgy a kecskesajt felét is ....összekeve-
rem.Egy nagyobb tortasütöt kibélelek sütöpapírral,ebbe öntöm a medvehagymás,sajtos keveréket.Tetejére reszeltsajt és a kecskesajt kerül.
Sütöben sütöm kb. egy órát 180fokon....Tűpróba!!!Ha elkészült hagyom hogy kicsit hűljön---tetejét díszítem,metélóvel,madársalival.
Inkább langyosan fogyasztjuk...finom nagyon.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése