akár egész délután lehet csipegetni belőle.
Nem akartam feltenni,de azt mondták túl jól néz ki,és fincsi.
A tál átmérője: 50cm--csak,hogy képben legyetek.
Hozzávalók: képen látható mennyiséghez
- 500gr csirkemell vastagabb csíkokra vágva ,csirkefűszerrel megszórva,pácolva
- 500gr csirkemáj,tisztítva csirke keverékkel megszórva
- 250gr apró gomba
- 1 db cukkini...karikázva
- 6 szelet zeller
- 2db édesburgonya...kockázva--olajban kisütve
- saláta,szőlő
- olaj a kisütéshez
- liszt,tojás,sör a sőrtésztához
- zöldfűszeres panírmorzsa
- szezámmag
Külön-külön sütöttem ki a húst,zöldséget...sörtésztásnál a csirkemellet először lisztbe forgattam,majd a sörtésztába,lecsöpögött--forró olajban megsütöttem..Csirkemáj lisztben,tojásban,szezámmagos panírban lett forgatva,cukkini is.A gomba lisztben,tojásban és zöldfűszeres panírban....a zeller is.Mindet papírtörlőre szedtem.
Óriástálat vegyes salátalevéllel szórtam meg..középre alufólia tányérkára tettem a kisütött édesburgonyát,a húst,zöldségeket körbe,majd szőlőszemekkel ,koktélparadicsommal megdíszítettem.
Tormás tartármártást készítettem hozzá...és egy óriási adag zöldséges,gyümölcsös vegyes salátát.
Jó étvágyat kívánok ...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése