2013. október 25., péntek

Sajtkrém sült paprikában

Ezt a sajtkrémet nem lehet elrontani.  Sült paprikában --előételként tálalható. ..pirítóssal még kiadósabb,finomabb.

Hozzávalók:
  • 3db kaliforniai paprika,ha van több színű
  • 2db  natúr sajtkrém--téglalap alakú csomagolás/100gr-os/
  • 1db zőldfűszeres sajtkrém--szintén ..ugyanaz a márka
  • 1db gombás sajtkrém...ugyanaz a márka
  • fél csomag FETAsajt
  • 1db lilahagyma -kockázva
  • olivabogyó a krémbe és a díszítéshez
  • só, durvabors,rózsabors, oregano
  • petrezselyem,bazsalikomlevél
  • salátalevél a díszítéshez
A sajtokat egy tálba teszem,hozzáadom a lilahagymát fűszereket,olivabogyót,petrezselyem felét.

Óvatosan összedolgozom.Fél napot hűtőbe teszem,hogy az ízek összeérjenek.
A paprikákat sütőlapon megsütöm,héját leszedem,3 vagy 4-be vágom,egyformák legyenek.
Salátával kibélelek egy tálat--a paprikákat megtöltöm  a sajtkrémmel, elrendezem.
Tetejére olajbogyó,tépkedett bazsalikom kerül.
Jó étvágyat kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése