Laza változat, semmi cécó!
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb karfiol
- 1 db vagdalthús konzerv,vagy 20 dg löncshús
- fél bögre zsemlemorzsa
- 1 nagy doboz tejföl
- 15 dg reszelt sajt
- só,bors,metélőhagyma,petrezselyem,olaj
A löncsöt villával jól összetöröm,2-3 kanál tejföllel elkeverem,só,bors,petrezselyem .
A zsemlemorzsát kevés olajon megpirítom.
Egy közepes jénait jól kivajazok,megszórom a pirított morzsa harmadával,
fele karfiol--rá az összedolgozott löncs,reszelt sajt ,morzsa.
Újra karfiol,tetejére a maradék morzsa, tejföl,metélőhagyma.
Sütőben megsütöm,kb.félórát.Utolsó 5percben teszem rá a reszelt sajtot
Jó étvágyat kívánok...Mari
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése