Hozzávalókat mindig megtaláljuk otthon...csak össze kell dobni.
- 5-6 csirkeszárny tisztítva,kettévágva
- 3 db sárgarépa kockázva
- 2 fehérrépa kockázva
- 1 hagyma kockázva
- 2 gerezd fokhagyma szelve
- fél kaliforniai paprika kockázva
- 1 paradicsom héja nélkül kockázva
- 300gr mirelit zöldborsó
- só,bors,vegeta,pirospaprika
- 1 tojással,liszttel ,petrezselyemmel galuska
Fazékban olajon megpirítom a hagymát,fokhagymát,majd a paprika,paradicsom,husi
következik.Picit párolom,rászórom a pirospaprikát,zöldségeket,bőven felöntöm vízzel...ízesítem...lassú tűzön puhára főzöm,borsót is beleteszem.Petrezselymes galuskát kiskanállal beleszaggatom...5 perc alatt készen van.Tetejét bőven megszórom petrezselyemmel.
Finom,tartalmas leves a végeredmény.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése