Ebédre ,vacsorára is tökéletes.
Elkészítése--egyszerű.
Hozzávalók:
- 6db filézett csirkecomb
- 1 kis csomag bacon szalonna
- 3 db füstölt sajt snack--félbevágva
- 6 szelet vékonyra szelt sonka
- 25dg gomba--tisztítva-félbevágva
- 1 paprika
- 3-4 koktélparadicsom
- fél pohár tejföl
- 1 pohár fehérbor
- kiskanál liszt
- csirke fűszerkeverék,bors
- krumplipüré
- olaj
füstölt snacket ráhelyezem,feltekerem,baconba csomagolom.Kivajazott jénaiba egymás mellé sorakoztatom,és a kockázott paprikát,paradicsomot is.Felöntöm a fehérborral.
Sütőben fólia alatt fél órát,majd anélkül megsütöm,majd hozzáadom a félbevágott gombát--ezzel még 10 percet pirítom.Tejfölös liszttel sűrítem...ezzel csak egyet rottyan és készen van.
A göngyölt húsit krumplipürével finom savanyúsággal tálalom.
Jó étvágyat kíván.........MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése