Időnként vannak kedvezmények ,érdemes akkor beszerezni.
Sokféleképpen lehet felhasználni,most krémet készítettem belőle....érdemes volt.
Előételnek pirítóssal,vagy húsok mellé ,vagy tölteléknek,vagy bárhogy fogyasztható.
Hozzávalók:
- 1 db édesburgonya.....tisztítva,kockázva
- 2 db natur sajtkrém
- 1 db zőldfűszeres sajtkrém
- 1 db lilahagyma
- olivabogyó karikázva/6-8 db/
- 2 db aszalt paradicsom kockázva
- só,bors,metélőhagyma,2 levél medvehagyma vágva
- mustár,2 kanál margarin
- izlés szerint csipős krém
Margarint felolvasztom,a burgonyát megforgatom rajta,sózom,egy kicsit párolom.
Felöntöm annyi vízzel,hogy épp ellepje,majd puhára főzöm.
Ha kihűlt ízesítem még sóval,borssal,hozzáadom a sajtkrémeket...pürésítem,majd az olajbogyót,medvehagymát... lilahagymát ízlés szerint.
Mi előételnek ettük,de volt aki a hidegtálon lévő husira kente....fincsi.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése