Azért szeretem a tarját...vékonyra vágva,nem klopfolva,csak késsel bevagdosva finoman fűsze-
rezve..picit áll,aztán bármit lehet vele alkotni.
Kéznél volt a hercegnő burgonya is.........savanyú pedig mindig van.
Hozzávalók:
- 5-6 vékony szelet tarja,bevagdosva,sertés fűszerkeverékkel szórva
- kukoricadarás panírmorzsa
- 3-4 gerezd fokhagyma szelve
- olaj
- 1 adag mirelit hercegnő burgonya
- olaj a sütéshez
A fűszerezett tarját a kukoricadarás morzsában megforgattam,majd olajon mindkét oldalát
megsütöttem , a fokhagymák társaságában.Tálra tettem,lefedtem.
Közben kisült a hercegnő burgonya /bő olajban/---papírtörlőre szedtem.
A tarját burgonyával tálaltam,mellé finom házi savanyú került.
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése