Egy jó leves után tökéletes.
Nincs vele sok macera....meggymártás meg csak jött.
Tudom jó lekvárral trendi.
Hozzávalók:
- 30 dg búzadara
- 3 db tojás
- 4.5 dl meleg tej
- 3 evő cukor
- vaníliás cukor
- fél kg meggy
- 1 db főzőtejszín
- 1 rúd fahéj
- 1-2 citromkarika
- margarin
Fél óra múlva a felvert fehérjével vegyítem.
Egy teflon serpenyőben forró margarinra öntöm a masszát,állandóan kevergetve,hogy
morzsás legyen,piruljon.
Meggymártásnál ..forró vízbe dobom a meggyet,citromkarikát,fahéjat,cukrot.
Egyet rottyan ... tejszínnel,liszttel behabarom 2 percet fő..készen is van.
Császármorzsát ,meggymártással tálalom.
Jó étvágyat kívánok..Mari
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése