bármit. Így az időhiányban szenvedőknek is segítenék.
Hozzávalók:
- 70dg szűzérme --hártyáitól tisztítva
- 40 dg gomba -tisztítva félbe vágva
- 4-5 kanál tejföl
- só,bors,mustár
- burgonyapüré
érlelem.A burgonyapürét elkészítem.
Sütéskor a hús mindkét oldalát megpirítom..kb.4-5 perc oldalanként,kiszedem,félreteszem.
Az előkészített gombát a hús után --ugyanabban az edényben--nagy lángon sütöm.
Rázogatom.Ha készen van,akkor hozzáadom a tejfölt,egyet rottyantom--ízesítem ha kell,
visszarakom a húst--egyet rázok rajta--készen is van.Ez nem az a nagyon tocsogós szaft ,
pont elég --amennyi kell.
A krumplipürével tálalom a finom gombás érméket.Vegyes vágottal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok..MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése