Sokszor készítem ezt a finomságot.Húsok mellé vagy előételként is tökéletes.Ha lehet egyforma méretű paprikát keresek,most 3 féle színű volt.elkészítése egyszerü--el lehet készíteni előbb,mert hidegen fogyasztjuk.
3 db kaliforniai paprika---piros,sárga,zöld
1db bryndza
1db tömlős -natur sajt
1db tömlös -füstölt ízű
1db tömlös-csípős ízű
1db Feta sajt
reszeltsajt
só,bors,apróra vágott hagyma,toscan fűszer...paprika kockák
koktélparadicsom
friss bazsalikom levél
chipsz
A paprikákat a mélyedéseknél kivágom,magházat kiveszem--formára alakítom.A leeső darabokat is felhasználom.
A sajtokat egy tálba kinyomom,hozzáadom a fűszereket,paprika maradványokat,hagymát,kevés reszeltsajtot és belemorzsolom a Feta felét.A paprikákat megtöltöm.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezem, megsütöm kb.40percet 180 fokon.Amikor kezd kihűlni megszórom még reszelt sajttal,Fetával--Tálaláskor félbevágott koktélparadicsomot is teszek rá.Természetesen salátával bélelt tálon kínálom.Tetejéről nem maradhat le a friss bazsalikomlevél...chipsz.
Ha előétel pirítóssal--salátával is finom,de sültek mellé is tökéletes.
Ha a paprikák nagyobbak,akkor 1-1 tömlössel többet teszek hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése