2013. november 22., péntek

Sajtos,almás csirkecombok...

Hogy születnek az új receptek??? Megvan az alapanyag...csirkecomb,hogy ne legyen az unalmas,
sült...gyorsan leltár a hűtőben....és már látom is mi fog készülni,hiszen van sajtkrém 2-féle,van
alma ...
Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • 1 db tömlős natúr sajtkrém
  • 1 db tömlős eidami sajtkrém
  • 1 db tömlős fűszeres sajtkrém
  • 1 db lilahagyma kockázva
  • só--ha kell,bors,csirke fűszerkeverék,pici csipőskeverék,metélőhagyma fűszer
  • 2 db alma
  • 6-7 db fekete olivabogyó karikázva
  • margarin,
  • 1 dl fehérbor
A csirkét megtisztítom,a porcnál bevágom--fűszerezem.
A sajtokat összedolgozom a lilahagymával,csípős keverékkel,olivabogyóval.
A krémet  4 részre osztom--a csirkecombok bőrét fellazítom -és a finom krémmel megtöltöm.
A tepsit kikenem margarinnal,beleültetem a combokat,melléöntöm a fehérbort.
Sütőben fólia nélkül készre--pirosra sütöm.
Az utolsó fázisban teszem a hús közé a magháztól tisztított,darabolt almát.
Tetejére kerül a metélőhagyma.
Főtt,pirított krumplival tálalom.
Kívánok jó étvágyat...Mari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése