2019. október 17., csütörtök

Gombás csirkecomb pörkölt-tarhonyával

Csirkecomb pörköltet nagyon szeretjük---most gombával gazdagítottam.Mi legyen hozzá--hát kézi tarhonya...... Gyorsan elkészült és nagyon finom.....semmi extra.




Hozzávalók:

  • 1 doboz csirke felsőcomb bőrösen
  • 25 dg gomba --gyalulva
  • 2 hagyma kockázva
  • 3 gerezd fokhagyma reszelve
  • só,bors.pirospaprika,fokhagymapor,chili,kanálnyi sűrített paradicsom
  • 1 zacskó kézi tarhonya
A tarhonyát olajon megpirítom és kétszeres mennyiségű meleg vízzel felöntöm,ízesítem...só,bors,fokhagymapor.....fedő alatt puhára főzöm.

Olajon megfonnyasztom a hagymát,fokhagymát...megszórom pirospaprikával....ráteszem a gombát és a tisztított felső csirkecombokat..fél bögre víz...só,bors,fokhagymapor,chili ízesítéssel
és egy kanálnyi sűrített paradicsommal puhára főzöm....jó sűrű szaftja lesz.
A finom gombás pörköltet  tarhonyával fogyasztjuk...megszórom metélőhagymával.



Jó étvágyat kívánok...MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése