Ha rántott húsokat készítek,nem maradhatnak le a zöldségek sem...azért is ,mert nagyon finomak!Most csak cukkini,krumpli és káposzta volt a soron,mindig,ami van itthon.
Hozzávalók:
1db közepes cukkini--karikázva
1db nagyobb krumpil....karikázva
3-4 szelet édeskáposzta
szezámmag,toscan fűszerkeverék,só,bors
liszt,tojás,zsemlemorzsa
A zöldségeket nem ízesítem.A tojásba sót,borsot..a morzsába a fűszerkeveréket szórom. A cukkinit,ha panirozom,akkor még adok hozzá szezámmagot,megkülönböztetésül.Tehát bepanirozom a zöldségeket,,,a káposztával óvatosan,ugy vágom le,szeletre,hogy a torzsából pici maradjon,ami összefogja.Forró alajon megsütöm.Ha a káposztát sütöm,akkor kicsit lassúbb túzön,attól függ,ha valaki nem szereti,ha ropogós Papírtörlőre szedem. Balzsamecetes zöldsalálátával...igény szerint,fokhagymás,joghurtos öntettel tálalom.Ha a káposztát sütöm,akkor kicsit lassúbb túzön,attól függ,ha valaki nem szereti,ha ropogós
Jó étvágyat kívánok...MARI
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése