2015. szeptember 14., hétfő

Húskrém

Csontlevest készítettem karajcsontból--sok hús volt rajta--krémet készítettem a maradékból.
Nagyon finom,lehet csomagolni,esetleg újabb húst megtölteni,vagy tésztával,sajttal,vagy egyszerűen ropogós pirítóssal.






Hozzávalók:
  • kb.35 dg maradék főtt hús --kockázva
  • 1 db hagyma kockázva
  • 1 db tubusos eidami sajt
  • fél kanál zsír
  • só,bors,oregano,metélőhagyma
  • fél paprika kockázva
  • fél paradicsom héja nélkül--kockázva
  • kanálnyi magos mustár
  • fél kanálnyi csípős krém
A hozzávalókat aprítógépbe teszem...pürésítem---utána ízesítek ha kell.
Pirítóssal imájuk.




Jó étvágyat kívánok...MARI

1 megjegyzés: