2014. december 12., péntek

Frankfurti leves

Kelkáposztát kedvelők biztosan imádják.
Ez is egyszerű ,gyors leves.Sok elkészítési módja létezik.




 Hozzávalók:

  • 1 db közepes kelkáposzta
  • 1 szelet házi füstölt szalonna kockázva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál paradicsomlé
  • só,bors, vegeta, oregano, köménymag
  • 6 db virsli karikázva
  • 2 db krumpli kockázva
  • olaj
  • 1 tejföl
  • 2 kanál liszt
A szalonnát kiolvasztom,fokhagymát rádobom--vízzel felöntöm,csíkozott kelkáposztát,krumplit
paradicsompürét is hozzáadom,ízesítem.
Megfőzöm,majd a karikázott virsli is belekerül.
Ha készen van,tejfölös,lisztes habarással sűrítem.




Kívánok jó étvágyat...MARI








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése