2015. július 14., kedd

Rebarbarakrémleves

Rebarbarával nincs sok gasztro élményem.Most vettem egy zacskóval--szemezgettünk egymással ,mire semmi perc alatt készen lett ez a finom,kissé savanykás ---hőségben különösen
kellemes krémleves.



Hozzávalók:
  • 1 zacskó -rebarbara---én lehámoztam
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 2 karika citrom
  • pötty só,2 kanál cukor....én mesterséges édesítőt használtam
  • mentalevél
Kb. 1-1.5 liter vízben só,cukor,citrom jelenlétében puhára főztem a tisztított darabokra vágott
rebarbarát--citromkarikát kivettem,amikor kihűlt pürésítettem,hozzáadtam a joghurtot,azzal is kevertem egyet--és készen is van.
Eredmény--isteni.

Bocs,de nincs hozzá több fotó.



Jó étvágyat kívánok...MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése