2015. november 12., csütörtök

Gombakrém

Zöldségekből nagyon fincsi krémeket,kencéket lehet készíteni.Ezek előételnek,húsokban 
töltelékként is tökéletes.
Most a gombán van a sor...



           



Hozzávalók:
  • 1 doboz csiperke gomba...tisztítva....kockázva
  • 1 doboz laskagomba...tisztítva....csíkokra vágva
  • 1 hagyma kockázva
  • 3 gerezd fokhagyma reszelve
  • fél vaj
  • 1 db kocka alakú eidami sajt
  • olaj,só,bors,oregano,kávés magos mustár,metélő
  • olaj
  • 3 aszalt paradicsom kockázva
  • 15 db    fekete olajbogyó karikázva
  • koktélparadicsom,rucola
Olajon megfuttatom a hagymát ,fokhagymát,majd rádobom a gombákat,sózom,nagy lángon 
lepirítom...hagyom kihűlni.Robotgépbe teszem a gombát,hozzáadom a vajat,sajtot,borsot, oreganot,mustárt..aprítom.
Kiszedem,majd az aszalt paradicsommal,olajbogyóval,metélővel keverem .
Tálra teszem,az egyforma paradicsommal körberakom,rucolával díszítem.
Pirítóssal isteni....








Jó étvágyat kívánok...MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése