2015. január 7., szerda

Kívül-belül zöld ---spenótos, töltött gnocchi

Azt hiszem mindenki szokott venni félkész ételeket,ha nincs idő, gyorsan lehet ebédet vacsit 
készíteni.
Én  vettem pestóval töltött gnocchit....felturbóztam egy kicsit...sitty-sutty készen van,és finom!





Hozzávalók:
  • 1 zacskó pestos gnocchi
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 kanál vaj
  • só,bors,szerecsendió
  • reszelt sajt
  • 2 kanál tejföl
  • egy jó maroknyi fagyasztott spenót......amikor megveszem,megmosom,lefagyasztom.
Vajon kissé megpirítom a felvágott fokhagymát ,majd ráteszem a spenótot,nem vagdosom 
össze.Sózom,borsozom,szerecsendióval ízesítem, a spenót kedvenc fűszere.
Előírás szerint kifőzöm a gnocchit,és a spenótos szószban megforgatom,sajttal megszórom.
Parmezánnal az igazi.
Nagyon finom lett,szerecsendiótól,fokhagymától ,spenóttól különleges ízvilágot élvezhettünk.








Kívánok jó étvágyat...MARI


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése