2015. február 8., vasárnap

Göngyölt csirkecombok--gombásan...pürével.

Újabb gombás finomságot készítettem,filézett csirkecombokkal,  krumplipürével.
Ebédre ,vacsorára is tökéletes.
Elkészítése--egyszerű.







Hozzávalók:
  • 6db filézett csirkecomb
  • 1 kis csomag bacon szalonna
  • 3 db füstölt sajt snack--félbevágva
  • 6 szelet vékonyra szelt sonka
  • 25dg gomba--tisztítva-félbevágva
  • 1 paprika
  • 3-4 koktélparadicsom
  • fél pohár tejföl
  • 1 pohár fehérbor
  • kiskanál liszt
  • csirke fűszerkeverék,bors
  • krumplipüré
  • olaj
A csirkecombokat fűszerkeverékkel megszórom,mindegyik húsra a sonkába tekert fél
füstölt snacket ráhelyezem,feltekerem,baconba csomagolom.Kivajazott jénaiba egymás mellé sorakoztatom,és a kockázott paprikát,paradicsomot is.Felöntöm a fehérborral.
Sütőben fólia alatt fél órát,majd anélkül megsütöm,majd hozzáadom a félbevágott gombát--ezzel még 10 percet pirítom.Tejfölös liszttel sűrítem...ezzel csak egyet rottyan és készen van.
A göngyölt húsit krumplipürével finom savanyúsággal tálalom.









Jó étvágyat kíván.........MARI




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése