2016. március 2., szerda

Édesburgonya salátakrémmel céklával....vegáknak is.

A salátakrémmel próbáltam új finomságot készíteni,mivel lett a legfinomabb édesburgonyával,céklával.
Igazi köret lehet,vagy magában egy könnyű vacsora.
Édesburgonya nagyon drága ---csak egyet veszek mindig---amikor kedvező az ára,akkor kiélem magam. Főtt,sült cékla is mennyei.Salátakrém az előző bejegyzésben látható.
Nagyon egyszerű,különleges.





Hozzávalók:

  • 1 db édesburgonya tisztítva
  • 2 db fött cékla
  • 2-3 dl-nyi salátakrém........   előző bejegyzésben megtalálható
  • olaj
  • só,bors
  • balzsamecet és krém
A tisztított édesburgonya felét karikára másik felét kockára vágom,forró olajban megsütöm.
Nagyon gyorsan készen van.
Utána a karikázott céklát áttörlöm,és azt is megsütöm.,majd a felét kockázom.picit ráfújok a balzsamecetből.
Tányérra teszek karikázott édesburgonyát,céklát.A burgonya karikákra halmozok salátakrémet,céklára burgonyakockákat,közé pedig céklakockát.
Finom köret ...vega étel......előétel is lehet.



Jó étvágyat kivánok..MARI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése