2014. május 6., kedd

Avokádókrémes szűzérme---laskagombával.

Furcsa párosítás,de bejött!!Szeretem az avokádókrémet, szűzérmét is.
A laskagomba meg nem maradhat le.Szóval --együtt,isteni.
Ez is villámgyorsan megvan!!!


Hozzávalók:
  • 1 avokádóval krém....../lila hagymával, olivaolajjal,fűszerekkel/
  • 1 közepes szűzérme....szeletelve,fűszerezve...só,bors,mustár
  • 50 dg laskagomba
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj,balzsamecet,metélőhagyma
A laskát megtisztítom,csíkokra vágom.Olajra dobom a fokhagymát egy kicsit rázogatom
nagy lángon,majd a gomba jön.4-5 perc alatt megsütöm,sózom,borsozom.
Tálalás előtt adom hozzá a balzsamecetet,metélőt.
A húst nem klopfolom,hanem megnyomkodom,fűszerezem,mustározom.
Kevés forró olajon --teflonban--mindkét oldalát megsütöm.Oldalanként 5 perc.

Tálalás előtt rákenem az avokádókrémet.

Gombával fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok...Mari


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése