2014. május 18., vasárnap

Rántott hús...."újrahasznosítva"......salátával.

Előfordul,hogy marad rántott hús--vasárnapról.Sokan nem szeretik melegítve.
Egy kicsit feldobva,finom lehet újra.
Nemcsak maradékból jó,hanem frissen ily módon elkészítve....barátnőmtől.

Hozzávalók:
  • tejföl
  • mozzarella sajt
  • jégsaláta,koktélparadicsom
  • olivaolaj,balzsamecet és krém
  • bazsalikomlevél
A rántott húst jénaiba teszem..egy pötty olajjal ki lehet kenni az edényt.
A húsok tetejére tejföl és mozzarella sajt kerül.
Sütőben átsütöm.
A jégsalit tépkedem,koktélparadicsommal ...só,bors,bazsalikomlevél,oliva,balzsamecet.
Tálaláskor még meglocsolom balzsamecetkrémmel.


Jó étvágyat kívánok...Mari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése